BOSTON PIZZA LIEDEKERKE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2030 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Boston Pizza Liedekerke. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 20:52 Leveringstijd was zoals opgegeven bij de bestelling.
1 mrt 2024 om 20:46 Ik ben super tevreden over de pizza zoals altijd. Was de eerste keer dat het zo lang duurt, maar nog altijd de wacht waard! Zal blijven bestellen, geduld is een schone zak
29 feb 2024 om 19:58 koude aardappelen en koude nuggets geen vork geen lepels de pasta is niet voldoende opgewarmd en de bezorger is erg traag, zo traag als een lui persoon. Het is heel erg. Ik denk dat de kok een amateur is... Ik zal nooit meer bij
26 feb 2024 om 10:38 Lekkere pizza’s
26 feb 2024 om 8:16 Lekkere pizza, wel een uurtje moeten wachten...
25 feb 2024 om 8:11 Lekkerste pizza en super snel levering
24 feb 2024 om 21:37 Super lekker, heet geleverd, perfect op tijd
18 feb 2024 om 19:26 Zeer goed
17 feb 2024 om 20:43 Pizza en pasta was lekker, maar anderhalf uur moeten wachten op een levering bij een restaurant dat nog geen 4km verder is vind ik toch zéér lang hoor. Ze zeggen dat het extreem druk is... Dan moet je meer bezorgers aannemen voor het weekend vind ik.
17 feb 2024 om 20:00 Pizza wat heel lekker . ( levering mag iets sneller. ) Bezorger vriendelijk. Dank u.
9 feb 2024 om 20:48 ZEER GOEDE PIZZA,SNEL LEVERING
8 feb 2024 om 23:48 Heel lekker pizza